SİVAS / MERKEZ - Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Kas

Hentbol branşında il birincisi olan takımımızı ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Sivas Valisi Sayın Dr. Yılmaz ŞİMŞEK Öğretmenler Günü Münasebetiyle Okulumuzu Ziyaret Etmişler ve Öğretmenlerle Bir Araya Gelmişlerdir. Sınıflarımızı da Gezen Valimiz Öğrencilerimize Tavsiyelerde Bulunmuşlardır. Ziyaretleri ile Bizleri Onurlandıran Valimize Okulumuz ve Öğretmenlerimiz Adına Teşekkür Eder. Saygılar Sunarız.

Kas

İl Millî Eğitim Müdürü sayın Ergüven ASLAN ve Şube Müdürlerimiz Sayın Mehmet BAŞÇIL, sayın Rukiye Toy okulumuzu ziyaret ettiler. Ögrenci ve ögretmenlerimizle sohbet ettiler. Nazik ziyaretleri için okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kas

Deprem anı çök-kapan-tutun tatbikatı okulumuzda gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 12. Sınıf öğrencisi Abbas AKBULUT  Halter branşı Gençler A kategorisinde 61 kg'de Sivas İl Birincisi olmuştur.

Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek olan öğrencimize başarılar diliyoruz.

Kas

Bireyselleştirilmiş soru temelli sistem; ders kitapları, konu anlatımları, ders anlatım videoları ve soru çözüm videoları ile desteklenmektedir.

Öğrencilere çeşitli yardımcı kaynaklara erişim imkanı sağlanmaktadır.

Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemine giriş için tıklayınız.

Kas

Sevgili Gençler ! Yazılı sınavlarınıza hazırlık videolarını Ortaöğretim Genel Müdürlüğü resmi Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Yazılıya Hazırlık videoları için tıklayınız.

Kas

Aşağıda verilen sosyal medya logolarına tıklayarak okulumuz sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.