SİVAS / MERKEZ - Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

May

Milli Eğitim Bakanlığı'nın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT platformunun tanıtımı öğrencilerimize yapıldı.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayında 'Hat Sanatı Sergisi' gerçekleştirildi.

Nis

Deprem anında yapılması gereken ÇÖK-KAPAN-TUTUN tatbikatı depreme hazırlık amacıyla okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Hedef projesi kapsamında 6.Ders saatinde kitap okuma etkinliği okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

30 Mart 2023 tarihinde okulumuz Gezi Tanıtım Kulübü ve Rehberlik Servisi işbirliği ile depremzede öğrencilerimize şehrimizi tanıtma ve  psikodestek amacıyla Hamidiye Kültür Parkı ve Savaş Atları Müzesine ziyarette bulunulmuştur.

Mrt

Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi olarak 12. Sınıf öğrencilerimizle "Üniversite Tanıtım Fuarı"na katıldık.

Mrt

Mezun öğrencilerimizin katılımıyla 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Mezun Buluşma Etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

Mezun öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Hedef projesi kapsamında 5.Ders saatinde kitap okuma etkinliği okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz Hedef Projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübünün organizesi, Okul Aile Birliği, okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinin katkıları ile geliri Afet bölgesine gönderilmek üzere kermes düzenlemiştir.Kermes için emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri Anma programı düzenlendi.11-C sınıfı tarafından hazırlanan programa okulumuz öğretmenleri de okuduğu şiirlerle katılım sağladı.

Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Büro Amirliği görevlileri tarafından 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu seminer verildi.

Mrt

Sınıflar arası futsal turnuvasında :

11/C sınıfı altın madalya

10/E sınıfı gümüş madalya

11/E sınıfı bronz madalya  ile turnuvayı tamamladı.

Dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik eder, spor hayatlarında başarılarının daim olmasını temenni ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif ERSOY'u Anma Günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Sivas Valiliği himayelerinde, Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Hedef projesi kapsamında 3.Ders saatinde kitap okuma etkinliği okulumuzda gerçekleştirildi.