SİVAS / MERKEZ - Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Nis

Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi Geleneksel Türk Okçuluğu branşında il ikincisi olmuş ve ilimizi Gümüşhane İlinde temsil edecek olan öğrencimiz Asya Naz Tarhan'ı tebrik ediyoruz

Nis

Okulumuz ögretmenlerinden  Sevgili Şura KÖK, Yasemin BAŞ, Ayşe KARAÇINAR'a ve katkıda bulunan öğrencilerimize bu anlamlı etkinliği hazırladıkları için teşekkür ederiz, emeklerinize sağlık.Etkinlik kapsamında bütün öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımıza özenle hazırlanmış kutularda bayram şekeri ikram edildi. Iyiki varsınız

Haz

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuzda 'En İyi Narkotik Polisi Anne' Projesi kapsamında eğitim verildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

May

HAYALLERİ UÇURAN ADAM NURİ DEMİRAĞ romanı yazarı İlhan EGE ile söyleşi ve imza günü etkinliği  öğrencilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi ile okulumuzda gerçekleştirildi.

May

Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yerleşkesinde düzenlenen üniversite tanıtım fuarına  öğrencilerimiz ile katıldık. Öğrencilerimiz üniversiteler hakkında bilgi almış, üniversite laboratuvarlarını gezmiş ve yerli aracımız TOGG'u yakından incelemişlerdir

May

Hentbol takımımız Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanarak Türkiye'de ilk 8 takım arasına girmeyi başardı.

May

"Kıyametin Kopacağını Bilseniz Bile Ağaç Dikiniz."

Sivas Borsa İstanbul Anadolu Lisesi olarak 12 Mayıs Cuma günü Değerler Eğitimi kapsamında tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile meyve fidanı diktik.

Kırk Bir Kere Maşallah

Yüksek heyecanın ve coşkunun hakim olduğu programda hocalarımız ve öğrencilerimizle birlikte kırk bir adet meyve fidanını toprakla buluşturduk. Öğrencilerimize değerlerimizi hayatın içinden canlı bir örnekle hep birlikte yaparak ve yaşayarak öğrenme ilkesini hayata geçirerek bu çerçevede hareket etmelerini sağlamış olduk.

Bereket Yağdı!

Okulumuz bahçesinde gerçekleştirdiğimiz bu faaliyetin akabinde yoğun yağışla meyve fidanlarımız suya kavuştu. Okul olarak bu tarz faaliyetleri katlayarak devam ettirme gayretinde olacağımızı öğrencilerimize aktardık.

ERASMUS+ 'OUR DIGITAL AND SUSTAINABLE SCHOOL' PROJEMİZ

May

Gezi İnceleme ve Değerler Eğitimi kulüplerimiz Sivas Şehir Müzesi'ne gezi düzenledi.

May

Milli Eğitim Bakanlığı'nın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT platformunun tanıtımı öğrencilerimize yapıldı.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayında 'Hat Sanatı Sergisi' gerçekleştirildi.

Nis

Deprem anında yapılması gereken ÇÖK-KAPAN-TUTUN tatbikatı depreme hazırlık amacıyla okulumuzda gerçekleştirildi.